El PP utilitza la bandera per a tapar un govern incompetent, dèspota i allunyat dels problemes dels gandians

El vicesecretari general del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, indica que amb les valoracions del PP respecte a la participació de Diana Morant al Correllengua del passat dissabte, “el Partit Popular utilitza la Senyera per a tapar els més de 3 anys d’un govern incompetent, dèspota i allunyat dels problemes reals dels ciutadans. Considerem que Gandia té problemes molt més greus que este fals debat identitari d’un partit que ja està assajant ser oposició”.

 

Amb les declaracions del secretari general del PP de Gandia, Víctor Soler, “el Partit Popular té por a la campanya que està fent barri a barri, Diana Morant, qui defensa un discurs integrador, obert i tolerant, tot el contrari que fa el PP amb unes declaracions plenes de radicalitat i fanatisme”.

 

Els Socialistes de Gandia ja estem cansats que, cada vegada que s’acosta el Nou d’Octubre, el PP de Gandia trau a relluir la seua presumpta “valenciania”. Prieto recalca que “els socialistes no anem a entrar en este joc amb el qual el PP d’Arturo Torró intenta dividir i crispar a la societat gandiana. Així, no ens trobaran en esta batalla absurda que pretén classificar als valencians entre bons i roïns”.