El PP utilitza l’Ajuntament de Gandia perquè la campanya electoral passa desapercebuda

Panells sense instal·lar, jardineres i fanals que impedeixen el seu ús, cartells d’anteriors cites electorals… Si haguera sigut una cita convocada amb uns dies d’antelació es podria arribar a entendre el desastre de l’operatiu preparat per l’Ajuntament de Gandia, però es tractava d’unes eleccions municipals, per a més inri, amb menys panells que mai.

Açò ens porta a pensar dues coses: en la incapacitat del govern, si l’ocorregut és involuntari; o el temor i la sospita si els errors comesos són buscats. En tot cas, sembla que al govern del PP no li alegra massa l’arribada de les eleccions perquè els ciutadans van a poder expressar, per fi, què pensen realment dels seus quatre anys de govern.

Per a José Manuel Prieto, vicsecretari general dels Socialistes de Gandia, “el PP utilitza el govern municipal perquè la campanya electoral passe desapercebuda i confondre a la gent. Són conscients que una alta participació els perjudica i per açò, ni van realitzar en el seu moment campanyes informatives perquè els residents estrangers pogueren votar, ni han tingut la infraestructura mínima necessària per a una correcta arrancada de la campanya electoral”.