El PP utilitza l’Ajuntament muntat el testimoni d’un “immigrant anònim” per a difamar als Socialistes

El Grup Municipal Socialista ha constatat que el Govern local del PP ha utilitzat hui el Gabinet de Premsa Municipal per a preparar tot un muntatge i posada en escena  per tal de difamar als Socialistes de Gandia. Concretament, una membre del Gabinet d’Alcaldia ha forçat a un presumpte “immigrant anònim” perquè llançara tot un seguit de falsedats amb l’únic objectiu de desprestigiar a membres del PSPV-PSOE de Gandia. Així, els Socialistes de Gandia hem pogut comprovar que este “immigrant anònim” ha estat entrevistat en dependències municipals per un periodista pagat per l’alcalde de Gandia, Arturo Torró. A més, esta gravació s’ha passat després a diversos mitjans de comunicació.

 

“Tot este greu muntatge forma part d’una malintencionada campanya per a desprestigiar al PSOE. El PP de Gandia i Arturo Torró l’únic que pretenen amb esta estratègia és que les persones estrangeres residents a la nostra ciutat, ja siguen comunitàries o no, no puguen exercir el seu dret al vot en les pròximes eleccions municipals”, ha assenyalat la regidora socialista Liduvina Gil.

 

Gil ha destacat que “és una vergonya que s’utilitzen recursos públics de tots els gandians per a perseguir al PSOE. Així, és inaudit que l’Ajuntament de Gandia s’utilitze per a gravar el fals testimoni d’un presumpte immigrant anònim per a atacar a membres dels Socialistes de Gandia”.

 

Els Socialistes de Gandia considerem que l’estratègia que està portant a terme durant els últims dies l’alcalde, Arturo Torró, és una clara resposta a la recent publicació del butlletí del PSPV-PSOE de Gandia Tal Qual. “Torró, que ha arribat a criminalitzar al col·lectiu d’immigrants de la nostra ciutat, ara actua així por pura venjança. Però els Socialistes li tornem a recordar una vegada més que no li tenim ninguna por”, ha conclòs Liduvina Gil.