El PP va iniciar el procediment per a modificar l’ús del CSI-COM a instàncies d’una petició del col•legi on estudia el fill de Torró

La regidora del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, va mostrar ahir en el plenari municipal el document que demostra que el procediment per a la concessió de l’ús de l’edifici del CSI-COM i el solar continu per a una empresa privada es va realitzar a instàncies d’una petició que va presentar per registre d’entrada en l’Ajuntament de Gandia l’empresa que gestiona el col·legi anglès on estudia el fill de Torró.

Tal i com demostra l’expedient de tota l’operació, aprovat recentment per la Junta de Govern, tot el procediment s’inicia amb aquesta petició realitzada pel representant i administrador de la mercantil Ciudad de Alzira British School SL. Va ser un 2 de maig de 2012, un any abans de l’elaboració del projecte de concessió de l’edifici del CSI-COM, quan aquesta empresa va manifestar a l’Ajuntament la seua voluntat d’obrir un centre en aquest edifici municipal.

I a partir d’aquesta petició per part del col·legi on estudia el fill de Torró, el govern del PP va engegar la maquinària municipal per a posar en marxa un procediment que, a la vista d’aquesta documentació, tot fa pensar que ja està adjudicat abans de realitzar-se.

És per això que, segons Gil, “el govern del PP ha tornat a pervertir el sistema per a acabar beneficiant a una empresa determinada, la que a ells i a Torró els interessa”. Gil ha recordat que una situació semblant és la que va portar al PP a escollir l’edifici de la Citroën com a futur retén policial per a beneficiar a un amic, i ara beneficien a una empresa privada amb un edifici i un terreny municipals “a canvi d’un preu ridícul”.

La regidora socialista ha tornat a insistir, a més, en la retirada d’aquesta projecte “perquè ningú en Gandia només que Torró està d’acord amb cedir propietat municipal per a un negoci privat”, així, ha recordat que el Consell Escolar Municipal es va oposar per unanimitat al mateix i va demanar altres alternatives. També els empresaris de la comarca van assegurar que no veuen amb bons ulls el fet d’entregar propietat pública a una empresa perquè suposa competència deslleial.

Extracte de l’expediente