El PP vol apropiar-se una vegada més dels símbols trencant el consens polític respecte al 9 d’Octubre

Després de les crítiques efectuades pel portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, respecte a la celebració institucional del 9 d’Octubre, des del Grup Municipal Socialista lamentem que un acte pactat en Junta de Portaveus i parlat durant setmanes amb el PP de Gandia, torne a servir perquè els populars vullguen repartir carnets de valenciania, trencant així el consens al qual s’havia arribat per part de totes les forces polítiques representades al consistori gandià.

Cal destacar que tots els símbols oficials estaran presents durant este acte, el qual tindrà una estructura acordada entre tots els grups polítics, integrant totes les inquietuds i formant part d’un dia que ha de ser la festa de tots els valencians. Així, el que no pot pretendre el PP de Gandia és apropiar-se, una vegada més, dels símbols.

Des del Grup Municipal Popular van prometre que no hi hauria enfrontaments ni crítiques sobre l’acordat, però tornem a comprovar com el PP utilitza els símbols per a generar enfrontament polític i crispació en la nostra ciutat.

Finalment, per molt que els populars vullguen tapar-se hipòcritament amb la Senyera, els socialistes volem recordar qui són els responsables de l’estat de desfeta, corrupció i desprestigi al qual va arribar la Comunitat Valenciana després de vint anys de govern del PP.