El PP vota en contra de les solucions econòmiques reals per a Gandia amb excuses de mal pagador

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto, ha fet una valoració del Ple amb caràcter extraordinari celebrat hui, afirmant que “hem vist com el PP ha votat en contra de les solucions econòmiques reals per a Gandia amb excuses de mal pagador, mai millor dit, amb una proposta de baixada d’impostos que saben perfectament que és il·legal”.

Per als Socialistes de Gandia no és d’estranyar que els autoproclamats ara com a “propositius” voten en contra de l’única solució que en estos moments hi ha damunt de la taula per a poder resoldre la situació financera de la ciutat, ja que “durant l’anterior legislatura els populars mai van donar suport a les solucions econòmiques de l’Ajuntament, amb la qual cosa seria molt estrany que a hores d’ara la donaren”.

D’esta manera, des del Grup Municipal Socialista es constata que la majoria per a la solució real als problemes de la ciutat està en el govern de progrés de Gandia (el més ampli de la història) i, desgraciadament, “enfront tenim a un partit irresponsable com el PP que vota en contra de les bones solucions per a Gandia i les úniques que són legals”.

El portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Gandia també ha destacat que “els socialistes anem a seguir acomplint la nostra paraula d’anar baixant, en la mesura que siga possible i sempre dins de la legalitat, la càrrega impositiva per als gandians, els quals ja han fet suficients esforços per a pagar la fallida econòmica del PP”. Per això, Prieto ha demanat als populars que “no intenten tergiversar la realitat confonent la ciutadania amb una baixada d’impostos que encara no és ni legal”. El Partit Socialista seguix compromés amb la solució del deute que va heretar dels quatre anys de govern del PP.

Per això, des del Grup Socialista s’ha donat suport en el Ple municipal a la proposta del Govern local per al refinançament de crèdits bancaris que té contrets l’Ajuntament de Gandia, donat que es tracta d’unes mesures impulsades pels socialistes amb visites constants a Madrid, al Ministeri d’Hisenda.