El pressupost de 2014 ja és inservible

Ana García ha comparegut en roda de premsa per a valorar el nou reconeixement de factures extrajudicials per valor de € 350.000, que se sumen als ja fets al propi plenari d’aprovació de pressupostos per 3’3 milions d’euros i un altre de 3’9 milions d’euros anterior. En dos mesos doncs, el desfasament és de 7’6 Milions d’euros sobre un pressupost municipal que ja qualificàrem d’irreal, injust i il·legal, com el propi regidor d’Hisenda, Guillermo Barber reconeixia . Un desfasament que deixa inservibles uns pressupostos amb a penes uns mesos de vida i als que s’haurà de sumar en breu els provocats per la sentència de les escoletes, de quasi 1 milió d’euros i el d’una altra empresa per valor de 325.000 euros.

A tot això s’haurà d’afegir una rebaixa del 5% a la que es va comprometre el Govern en el Pla de Sanejament, deixant un descoratjador panorama per als ciutadans, governats a l’Estat, a la Comunitat Valenciana i a Gandia per un partit que, com a “gran gestió”, sols ha sabut pujar impostos, taxes i preus públics. “Este és el famós tres en ratlla del que parlava Arturo Torró en campanya; esprémer els ciutadans des totes les administracions públiques, pagar més per a rebre molt menys” .

Amb el pressupost municipal reduït al no-res i la despesa dora de control, ” la de l’Ajuntament de Gandia és una situació límit , semblant a la família que tira de targeta de crèdit sense control per a pagar deutes i capricis. Mes a mes, fa gran la bola de neu fins que arriba un punt en què no disposa de crèdit, no pot pagar els deutes i entra en fallida ” .