El procés de millora i reforma de l’IES Veles e Vents avança a bon ritme

La regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, ha informat que la passada setmana diverses empreses van visitar l’IES Veles e Vents per a interessar-se pels treballs de millora que es duran a terme en este centre gràcies al Pla Edificant i que tenen un pressupost de licitació d’1,2 milions d’euros (IVA inclòs).

D’esta manera, dimecres passat representants de diverses empreses constructores van visitar el centre per a conéixer de primera mà els espais on caldrà efectuar intervencions, entre les quals destaca l’ampliació de l’aulari existent o diverses millores que solucionen determinats desperfectes a la façana de l’edifici.

“Des de l’Ajuntament de Gandia seguim treballant molt per a posar en marxa totes les millores que siguen possibles gràcies al Pla Edificant”, ha afirmat la regidora socialista, qui ha recordat que ja s’han adjudicat les obres de reforma i ampliació de l’IES Ausiàs March, així com la reforma de l’IES Tirant lo Blanc, que s’iniciarà este estiu. A més, ja han començat les obres del nou col·legi Les Foies, al Grau, i ara mateix s’executen les obres del Centre d’Educació Especial Enric Valor.

“La millora dels centres educatius de la ciutat és ja una realitat gràcies al finançament de la iniciativa posada en marxa per la Generalitat Valenciana i al treball que realitzem des del consistori per tal d’agilitzar els tràmits i complir els terminis que ens hem marcat. Volem posar fi al deteriorament dels centres educatius que durant tants anys van acumular desperfectes a causa de la inacció dels governs autonòmics del PP”.