El professorat de les Escoletes municipals assistirà a un curs formatiu amb l’objectiu de millorar la qualitat educativa

La regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, la directora del Cefire, Manela Faus, i el psicòleg especialista en Educació Infantil Vicenç Arnaiz, ha anunciat que l’Ajuntament de Gandia, en el marc de continuar millorant l’aprenentatge dels més menuts, ha dissenyat un curs pedagògic obligatori per al professorat de les Escoletes infantils municipals que tindrà lloc al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La formació, titulada ‘L’escoleta infantil: posar-se el dia’, ha sigut organitzada i coordinada pel Cefire, i més concretament pel seu assessor infantil, Toni Forner. “Este curs és molt important perquè comporta la realització d’un projecte que tindrà una continuïtat”, ha comentat Fuster. A més, la regidora socialista ha confirmat que el professorat que participarà “està molt il·lusionat amb el projecte”.

El programa té com a principals objectius reconéixer la importància de la creació de vincles afectius segurs i estables, descobrir les noves realitats socials i desenvolupar noves respostes didàctiques. “Si els xiquets reben una bona educació, seran molt més forts en tots els sentits i estaran més preparats per a viure el món”, ha comentat Faus.

“Gandia sempre ha sigut una ciutat de referència per a l’educació infantil. Moltes vegades apareixen escoletes de la ciutat en publicacions estatals”, ha destacat Arnaiz.