El pròxim dimarts s’inicia el termini per a sol·licitar una plaça al pàrquing subterrani de Corea

El president de la Junta de Districte de Corea, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor delegat de Contractació i Patrimoni, Nacho Arnau, han comparegut hui en roda de premsa per a informar que dimarts que ve s’obrirà el termini per presentar sol·licituds per aconseguir una plaça al pàrquing públic situat sota l’escoleta de Corea.

Una infraestructura que compta amb 79 places d’estacionament per a cotxes (4 places per a mobilitat reduïda) i 6 per a motos. En el cas de les places per als cotxes, el preu serà de 25 euros al mes, mentre que les motocicletes pagaran 15 euros.

Prieto ha recordat que la passada legislatura el Govern local va reactivar esta infraestructura donada la necessitat de places d’estacionament en una de les barriades més grans de la ciutat. “La nostra idea era que tinguérem un espai públic que es convertira en un aparcament de proximitat i barat perquè qualsevol ciutadà poguera accedir a la mateixa. Ara esta concessió ha finalitzat i anem a iniciar una nova perquè nous veïns puguen beneficiar-se”.

Per la seua banda, Nacho Arnau ha explicat que les persones interessades podran iniciar els tràmits a partir del pròxim dimarts al Centre Social de Corea o per registre d’entrada al consistori. El regidor socialista ha destacat que el termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 18 de maig i que en el cas que hi haja més sol·licituds que places disponibles, es procedirà a realitzar un sorteig que serà retransmés en línia.