El PSOE de Gandia denuncia una campanya bruta en xarxes socials contra la candidata Diana Morant

El PSOE de Gandia ha denunciat este matí davant la Junta Electoral de Zona la publicació de diferents vídeos en pàgines de Facebook falses, en els quals es realitzen injúries i calúmnies sobre la candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant.

Un dels vídeos ha aparegut publicat en una pàgina que suplanta la identitat de la formació política Podemos amb la finalitat de confondre, enganyar a la ciutadania i llançar acusacions falses. La direcció de Podemos Gandia ja ha desmentit l’autoria del vídeo en la seua pàgina oficial.

Des d’una altra pàgina que simula ser un grup de ciutadans de Gandia —i que es va obrir fa només tres dies amb la clara intenció de perjudicar la candidata socialista—, també s’estan llançant campanyes de publicitat que perseguixen el mateix fi: intervindre en els últims dies de campanya electoral per a desprestigiar a l’alcaldessa de Gandia amb informacions falses.

Estes pràctiques deshonestes i il·legals recorden a les recents manipulacions de l’opinió pública que es van portar a terme en les eleccions que van donar com a guanyador a Trump als Estats Units o en el referèndum del Brexit.

Des del PSOE de Gandia es lamenta una vegada més les ‘fake news’ (notícies falses) llançades des de l’entorn del PP per a desinformar a la ciutadania i desprestigiar al Partit Socialista. I és que continuen mentint, continuen tacant la campanya i seguixen amb la guerra bruta. Es nota el seu nerviosisme i desesperació. Saben que perdran i estan disposats a tot.

Els Socialistes de Gandia, per contra, continuarem denunciant les seues pràctiques mafioses i apel·lant al dret a una informació veraç. Així, ja vam desemmascar a l’entorn del PP i a Arturo Torró com els autors del canal de ‘fake news’ Whasap Letter, amb uns perfils de Facebook que vam aconseguir que foren eliminats.