El PSOE enceta la campanya del 26M on cadascun dels ciutadans de Gandia seran els protagonistes

Els Socialistes de Gandia han presentat hui les línies bàsiques de la campanya per a les pròximes eleccions municipals i europees del 26 de maig, la qual es planteja amb molta humilitat i senzillesa sense apostar per grans formats, però amb innovació, originalitat i actes molt dinàmics.

“Farem un contacte de tu a tu, amb presència en tots els barris i col·lectius socials de la ciutat. Programarem actes on qualsevol veí de Gandia podrà participar per a fer-nos arribar les seues inquietuds, ja que volem escoltar a totes les persones”, ha destacat el coordinador del Comité Electoral, José Manuel Prieto.

El PSOE s’ha marcat com a objectiu per a la campanya del 26M aconseguir una gran mobilització de la ciutadania perquè confie amb el projecte de ciutat que els socialistes han iniciat els últims quatre anys en l’etapa més difícil de Gandia. “Ara, una vegada eliminada l’emergència, sols el PSOE pot projectar la ciutat cap al futur des del més immediat i proper, i amb els problemes i anhels de cada ciutadà”, ha assenyalat Prieto.

Al mateix temps, els Socialistes de Gandia volen que en esta campanya cada ciutadà se senta protagonista. “Donarem motius suficients per a fer saber que amb el PSOE i Diana Morant, el que guanya no és una opció política. Guanya Gandia i cadascun dels seus ciutadans”, ha recalcat el coordinador del Comité Electoral, qui ha confirmat que el lema de la campanya socialista continuarà sent “Tu guanyes”, donat que l’únic important en estes eleccions per al PSOE és cadascun dels veïns i veïnes de Gandia.

D’altra banda, Prieto ha alertat que en esta campanya està en joc un model per al present i futur de Gandia. “En estes eleccions ens juguem que tornen els mateixos que van arruïnar Gandia i es van aprofitar del seu Ajuntament. A més, ara ja no vénen sols. Necessiten a dos partits més per a intentar retornar a la ciutat al negoci particular d’uns pocs”, ha advertit Prieto.

Per la seua banda, el vicecoordinador de la campanya, Adrià Vila, ha explicat que “els socialistes anem a multiplicar-nos estos quinze dies amb nombrosos actes de diferent format i amb una campanya sempre en positiu”. Pel que fa al dia de eleccions municipals i europees, segons el vicesecretari d’Organització dels Socialistes de Gandia, l’objectiu també és superar notablement el nombre d’interventors i apoderats del passat 28 d’abril. Cal destacar que en les últimes eleccions els socialistes van disposar a la ciutat de més de 300 interventors i apoderats, una xifra inèdita en unes eleccions generals. “El PSOE està més madur i preparat que mai a la nostra ciutat i, tots junts, amb molta humilitat i sinceritat, ambicionem guanyar i tornar a governar Gandia”, ha posat de manifest Vila.

El gran tret d’eixida per als Socialistes de Gandia es produirà demà, dijous, amb l’acte d’inici de la campanya electoral, que tindrà lloc a les 21.30 hores en el passeig de les Germanies, al costat de l’Espai de les Idees, amb un sopar d’entrepà on intervindrà l’alcaldessa de Gandia i candidata a la reelecció, Diana Morant. Tot seguit, els socialistes assistiran la tradicional pegada de cartells en la plaça Major, on es desvetllarà la imatge oficial d’esta campanya.

A partir d’eixe moment, l’agenda serà frenètica per a Diana Morant i els membres de la seua candidatura. Així, este mateix divendres, a les 20.30 hores, es presentarà en els salons de Foment el Programa de Govern dels Socialistes de Gandia, amb l’assistència del Grup d’Experts i Expertes que han col·laborat en la seua elaboració, en un acte obert a tota la ciutadania. “Esta campanya circularan per la ciutat set programes electorals, però tan sols hi haurà un Programa de Govern amb un projecte de present i de futur per a Gandia, el dels socialistes, que hem demostrat que sabem acomplir allò que prometem”, ha assenyalat Prieto.

A més dels actes sectorials i per barris que s’han programat tots els dies, hi haurà dos esdeveniments destacats: la presència a Gandia del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el 21 de maig, sense oblidar el massiu acte de tancament de la campanya el divendres dia 24, que està previst que es porte a terme al barri de Corea.