El PSOE es presenta als pròxims comicis amb més  ganes i amb més força

Gandia, 19 de maig de 2016. Maria Such, diputada del Congrés per València, ens visitava ahir a la Casa del Poble de Gandia per iniciar amb l’agrupació de Gandia la precampanya electoral per als pròxims comicis del 26 de juny. Com deia Such “el PSOE es presenta amb més ganes i amb més forces que mai a la pròxima cita electoral. Volem ser el Partit Socialista que érem, perquè quan el Partit Socialista està fort és possible un canvi”.

Maria Such va explicar a la militància i amics del partit assistents ahir a la seu socialista l’experiència dels quatre mesos que han passat, treballant, aprovant fins i tot pactant qüestions concretes tant amb Ciudadanos com amb Podemos. Such explicava que “propostes com la derogació de la reforma laboral, de la LOMCE, la creació d’una llei d’igualtat salarial, mesures que faciliten la conciliació laboral i familiar no s’han pogut materialitzar perquè finalment no ha hagut un canvi de govern amb Pedro Sánchez com a President”.

No obstant, el missatge de la Diputada va ser positiu donat que el treball iniciat pels diputats a Madrid en el que ha sigut la legislatura més curta de la història pot servir en un futur com a full de ruta del que ha de vindre. Com comentava Such “nosaltres som un partit que entén de diàleg i d’acords i només cal mirar com s’està treballant a Gandia amb Diana Morant com també a la Generalitat amb Ximo Puig”. Només ens queda Madrid per completar el canvi que hem aconseguit a València després de més de 20 anys i a Gandia després dels últims quatre anys més caòtics d’esta ciutat.

Maria Such finalitzava dient que “tant a la Comunitat Valenciana com a Gandia les prioritats han canviat i ara es pensa en rescatar a les persones”. Precisament per això “el 26 de juny haurem d’apostar per un canvi de govern i per fer fora les polítiques de Mariano Rajoy”.