El PSOE ret homenatge a la històrica militant de l’Agrupació Socialista de Gandia Marisa Aracil

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, va lliurar el passat dissabte a la històrica militant de l’Agrupació Socialista de Gandia Marisa Aracil Serrano un exemplar del llibre ‘Feminisme socialista’, de María Cambrils, com a homenatge i reconeixement a la seua trajectòria i militància en este partit, dins de l’inici del programa ‘Socialisme Afectiu’ que es desenvoluparà els pròxims mesos reconeixent a afiliats i afiliades amb dues modalitats diferenciades: més de 50 anys o més de 25 anys de militància.

Cal destacar que en la darrera Executiva del PSPV-PSOE de Gandia es va acordar programar un acte per a retre homenatge a tots els històrics afiliats i afiliades de l’agrupació local, a més de reconéixer el compliment de dècades de militància, el qual tindrà lloc pròximament a la nostra ciutat.

El lliurament es va realitzar en un emotiu acte que va tindre lloc en el centre cultural La Petxina de València, que també va servir per a presentar oficialment els nous carnets digitals del PSOE i al qual va assistir el ministre de Transports i secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos. Els nous carnets digitals substituiran als tradicionals com a part del pla de transformació ecològica i digital del partit i es podran utilitzar des de dispositius mòbils.

Marisa Aracil milita a l’Agrupació Socialista de Gandia des de fa quaranta anys i ha format part de diverses Comissions Executives Locals. Actualment, està jubilada i és responsable de Pensionistes, dins del Consell de Relacions amb la Societat de l’Executiva del PSPV-PSOE de Gandia.