El PSPV convoca els ciutadans el dissabte per a llançar el nou projecte polític

Dissabte 15 de febrer, l’Agrupació Socialista de Gandia ha organitzat la jornada “Connectem amb Gandia: fem-ho possible” amb l’objectiu d’apropar la política a la ciutadania i la ciutadania als polítics. Com ha indicat la secretària d’organització del PSPV-PSOE a Gandia, Diana Morant “la política ja està de moda en les tertúlies televisives toca acostar-la ara als ciutadans”. Per això, els socialistes presentaran les resolucions de la seua darrera conferència política

Inmaculada Rodríguez, secretaria d’economia del PSOE parlarà d’economia i ocupació; Anaïs Menguzzato, secretària de política social del PSPV, sobre l’estat del benestar; Zulima Pérez, secretària d’universitats, sobre reformes polítiques; i Joan Calabuig, secretari de grans ciutats, sobre Europa. Després, les primàries obertes, en les quals es troba immers el PSPV fins el proper 9 de març, comptaran amb les intervencions de Ignacio Urquizu, doctor europeu en sociologia i Alfred Boix, vicesecretari d’organització del PSPV-PSOE.

La jornada, oberta a tothom, se celebrarà a la Casa de Cultura Marqués de Gonzàlez de Quirós. L’obrirà a les 10 del matí, Jose Manuel Orengo, secretari general del PSPV-PSOE a Gandia i la clourà Ximo Puig, secretari general del PSPV-PSOE a les 13:30.

En la presentació de “Connectem amb Gandia: fem-ho possible”, el portaveu del PSPV-PSOE de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha significat la jornada com “el llançament del nou projecte polític socialista per a Gandia, un projecte polític enfortit i pensat des de i per a les persones”.

roda de premsa 1