El PSPV de Gandia aposta per incorporar les noves tecnologies a tots els sectors productius de la ciutat

L’alcaldessa de Gandia i candidata socialista a la reelecció, Diana Morant, acompanyada per la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç, Blanca Marín, va clausurar el passat 1 de març en els salons de Foment les jornades sectorials ‘Ocupació i oportunitats. Sectors productius’ que ha portat a terme amb un èxit de participació el PSPV-PSOE de Gandia.

Morant va apostar fermament perquè la nostra ciutat es convertisca en un espai en el qual les noves tecnologies s’incorporen en tots els sectors productius. “Gandia ha de ser eixe espai digital on les empreses cresquen, distribuint l’economia perquè els ciutadans tinguen una renda per càpita cada vegada major”, va apuntar. D’esta manera, va anunciar que un dels compromisos clars dels socialistes per al futur de Gandia serà la digitalització aplicada als nostres sectors productius, com la indústria o el comerç.

Durant este acte, moderat pel responsable del Programa de Govern del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori, també van intervenir el director de Desenvolupament de Negoci d’Alisea, Ignacio Ponce de León (empresa que ha convertit a Gandia en una ciutat cent per cent LED i compta amb un sistema d’aparcaments intel·ligents); el director autonòmic de Telefónica en la Comunitat Valenciana, José Manuel Plaza (multinacional que ha implantat la fibra òptica en polígons industrials i zones residencials de la nostra ciutat), i el director de Marketing de La Tienda Home, Miguel Ángel Granados (empresa local capdavantera en el sector de la venda online). Respecte a ‘La Tienda Home’, Diana Morant va posar l’accent que “des de Gandia ja estem demostrant que es pot treballar per a la resta del món”.

L’alcaldessa de Gandia, que es va mostrar orgullosa del nostre teixit empresarial, va assenyalar que “ara que ja s’ha iniciat un moment d’estabilitat econòmica a l’Ajuntament, en el qual estem pagant les factures a 20 dies i el propi Ministeri parla de miracle, hem de preocupar-nos perquè la nostra ciutat no deixa de tindre oportunitats i camine cap al futur”.

La candidata a l’alcaldia pel PSPV-PSOE va recordar que la present legislatura es va iniciar amb una situació econòmica molt complicada. “Per a això, necessitem mirar pel retrovisor tot el que hem fet estos quatre anys. Ara la ciutat s’està recuperant. Però no ens conformem amb això, ja que és el que s’espera de qualsevol governant. Per això, obrim la millor etapa per a Gandia”, va assenyalar.

Diana Morant també va animar a tots els presents en l’acte a sumar esforços, “per a construir la Gandia que tots volem, pensant abans de res en l’economia de les persones, perquè la ciutadania tinga cobertes les necessitats més bàsiques”.

Per la seua banda, la secretària autonòmica d’Economia Sostenible va sostindre que “en la Comunitat Valenciana el futur passa per un model productiu basat en la innovació, el coneixement i obert a l’exterior”, després de vint anys de governs del PP en els quals prevalia l’especulació immobiliària. “Si volem avançar, haurem d’adaptar les empreses a este model. I, els qui es plantegen mesures proteccionistes i populistes, estaran confosos”, va indicar.

Així mateix, Blanca Marín va exposar que “el repte digital ens exigix a les Administracions Públiques generar el marc necessari perquè es produïsca esta adaptació, que ja la digitalització avança amb passes de gegant”.

La secretaria autonòmica va destacar alguns assoliments del ‘Govern del *Botànic’, com ara la forta aposta per la reindustrialització de la Comunitat Valenciana amb la posada en marxa d’un ambiciós Pla Estratègic o l’estabilitat que s’ha aconseguit en l’àmbit del comerç, amb la pau social després del conflicte dels horaris comercials en l’inici d’esta legislatura.

frances_190301_7540