El PSPV de Gandia fa un salt qualitatiu en la campanya obrint una nova etapa molt més participativa

Els Socialistes de Gandia fan, des d’esta setmana, un gran salt qualitatiu en la seua campanya electoral. Així, s’ha presentat hui una nova fase molt més participativa, si cap, en l’elaboració del seu Programa de Govern amb el qual es presenten a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. “A diferència d’altres que fan programes electorals, els socialistes estem elaborant, com fa quatre anys, un bon Programa de Govern amb les inquietuds, anhels i reptes de la millor etapa per a Gandia que anem a obrir amb Diana Morant al capdavant de l’alcaldia de la nostra ciutat”, ha indicat el coordinador del Comité Electoral del PSPV-PSOE de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha afegit que “la Gandia que volem és la Gandia on les millors propostes són possibles, per això els socialistes som capaços d’escoltar i acollir-les al nostre Programa de Govern”.

Al mateix temps, des de hui ja està disponible a la pàgina web de campanya tuguanyes.com un nou espai participatiu perquè s’aporten propostes. “A través d’un ‘click’ en l’ordinador, convidem la ciutadania a què participe en el nostre Programa de Govern, ja que el fem i el construïm entre tots. Demanem la implicació dels gandians, ja que com més propostes es facen, més s’enriquirà tot el document de treball del programa dels Socialistes de Gandia”, ha explicat Prieto.

D’altra banda, també està operatiu el número de telèfon 673 212 608 perquè a través de WhatsApp hi haja una atenció i un contacte directe entre la ciutadania i els membres de la candidatura dels Socialistes de Gandia i l’equip de campanya, on es podran enviar propostes i suggeriments. “Esta eina servirà perquè els gandians puguen enviar-nos les seues inquietuds i per a informar de tots els actes i esdeveniments que estem programant”, ha assenyalat el coordinador del Comité Electoral.

image00010 (1)

Precisament, el PSPV-PSOE de Gandia obrirà la campanya de les eleccions generals i autonòmiques el pròxim dijous, 11 d’abril, a les 21 hores, en el carrer Sant Francesc de Borja (al costat de l’Espai de les Idees i l’edifici de Foment). “No serà una campanya de baix perfil. Estarem en tots els barris amb formats nous perquè la nostra presència es multiplique”, ha recalcat Prieto.

El coordinador del Comité Electoral ha anunciat que el president de la Generalitat i candidat del PSPV, Ximo Puig, estarà a Gandia al llarg de la campanya en un acte multitudinari. No obstant això, durant els dies grans de la Setmana Santa la campanya serà de molt poca intensitat, per a respectar eixos espais per al recolliment i la reflexió que tan caracteritzen els actes d’esta celebració multitudinària.

“En la doble cita electoral del 28A cal una enorme mobilització perquè l’abstenció no ens robe la millor etapa per a Espanya i la Comunitat Valenciana. Per això, recorrerem tots els barris per a fer que no passen els que volen retrocedir en drets. Això és el que ens juguem a les elecccions”, ha manifestat Prieto, qui ha demanat als ciutadans progressistes que “ens ajuden a construir entre tots la millor societat i a seguir amb eixes mesures tan positives que ja s’han portat a terme els últims quatre anys en el Consell de Ximo Puig i durant els mesos que el Govern de Pedro Sánchez ha arraconat la dreta de Gürtel i del PP de Rajoy, que ara està encarnada en Pablo Casado”.

Per la seua banda, el responsable del Programa de Govern del Comité Electoral del PSPV-PSOE de Gandia, Salvador Gregori, ha avançat que a principis de maig, una vegada hagen passat les eleccions generals i autonòmiques, s’aprovarà en una sessió oberta i participativa el document del Programa de Govern que està perfilant-se en estos moments.

“Després de les quatre jornades sectorials que ja hem realitzat, esta setmana comencem a reunir-nos amb un grup d’experts en diverses matèries, per tal d’alimentar i arrodonir el millor Programa de Govern que tant es mereix la nostra ciutat”, ha indicat Gregori.

D’esta manera, també es mantindran reunions amb altres persones i col·lectius de la ciutat per a enriquir el Programa de Govern dels Socialistes de Gandia, i perquè estiga enllestit a finals d’abril. “Completarem el nostre Programa de Govern per a poder concretar tres propostes estrella, i així revalidar l’alcaldia de la ciutat i el Govern local, encetant una nova legislatura i fent possible la Gandia que tots volem”, ha conclòs el responsable del Programa de Govern.