El PSPV insisteix en que el govern nomene d’una vegada a Marcos Estruch com a director general d’Esports

El PSPV-PSOE de Gandia ha aprofitat que aquesta setmana se celebra la Gala anual de l’esport per tal d’insistir, una vegada més, per a que el govern nomene, d’una vegada per totes, a Marcos Estruch com a director d’Esports, normalitzant així la seua situació, que un any i mig després de l’arribada del PP al govern, encara no és la que s’havia promès i a hores d’ara ningú sap ni quin càrrec té Estruch, ni on està contractat ni quin sou percep.

La regidora socialista Liduvina Gil ha recordat que Estruch va ser una de les persones presentades per Torró durant la campanya electoral del mes de maig de 2011 per al seu projecte de govern, concretament per a ser el responsable d’Esports. Però des que es va fer efectiva l’arribada del PP al govern, la realitat és que han hagut dos regidors de l’àrea (Víctor Soler i Emi Climent) i Estruch no ha estat nomenat ni presentat com a res.

Malgrat aquesta situació, a data de hui, és notori que Estruch exerceix com a responsable d’Esports. Així, acudeix a actes esportius, entrega trofeus, ofereix rodes de premsa i participa en les decisions. I tot, sense un nomenament públic. Per això, els socialistes s’han preguntat constantment quina relació contractual té Estruch amb l’Ajuntament de Gandia, en qualitat de què participa en totes aquestes activitats i quin sou percep per la seua tasca, així com d’on es paguen aquests diners.

Gil considera que és un bon moment per a “aprofitar que és la setmana de la Gala Esportiva i la regidora ha estat alabant les seues polítiques per tots els mitjans de comunicació i nomenar, per fi, a Marcos Estruch, per tal de donar llum a la seua situació i que tota Gandia sàpiga quin és el seu càrrec i el seu sou, perquè tenim dret a saber-ho”. I és que per a la regidora socialista, és “ridícul” que durant aquest any i mig Estruch “haja sigut, i encara siga, la imatge de les polítiques esportives i que els gandians no sàpiguen ni quin és el seu càrrec”.