El PSPV nega qualsevol operació relacionada amb C’s

 

Gandia, 07 de juny de 2016. Des de l’executiva del Partit Socialista de Gandia, i després de les diferents notícies aparegudes als mitjans de comunicació, volem manifestar que “no hem participat en cap operació o contacte amb dirigents de C’s Gandia o Barcelona que poguera afectar d’alguna manera al funcionament d’aquesta formació” ha declarat el portaveu socialista Jose Manuel Prieto. “Ens trobem davant de conflictes interns d’un partit i no entenem com podem acabar assenyalats per estos”, continuava Prieto. “Les decisions internes de Ciudadanos són legítimes i potestatives dins de la seua formació, on res té a veure el PSPV”.

En referència a l’adjudicació del Centre Esportiu Roís de Corella el que està denunciant-se davant fiscalia és si l’adjudicatari va enganyar a l’administració ocultant la condició de no poder ser adjudicatari no el procés d’adjudicació. El PSPV ha actuat amb rigor en tot el procés com a govern des de l’administració i amb respecte des del partit.

Nosaltres no hem entrat en temes d’altres partits. “Estem cansats que se’ns acuse de res que no hem fet. No tenim cap interés en moure-li la cadira a ningú, cada partit sabrà a qui va sentar en les seues cadires”. Per això, “desmentim completament cap viatge a Barcelona ni cap interlocució amb Ciudadanos més que la que es va tindre per provocar una investidura de la decència a Gandia”.

Recordem que 4 dies abans de la investidura la UCO registrava el despatx d’alcaldia que ocupava Arturo Torró. La decisió en investidura era la de permetre la continuïtat d’un govern balafiador amb ombres en la gestió o recolzar un projecte de canvi i regeneració democràtica.