El PSPV-PSOE considera un escàndol que el PP haja pagat ja 2,5 milions als propietaris de la Citroen sense haver pogut ocupar l’immoble

Els socialistes en l’Ajuntament de Gandia han criticat hui que el Govern del PP haja pagat ja 2,5 milions d’euros al propietari del concessionari de Citroen de Gandia “a pesar que encara no ha pogut registrar ni ocupar l’immoble”, en el qual està previst que es construïsca la nova reguarda de la Policia Local de la ciutat.

El regidor socialista Vicent Mascarell va denunciar ahir que el Govern del PP havia aprovat una pròrroga del pagament dels diners que encara ha d’abonar al propietari de la Citroen“sense informar als mitjans de comunicació ni a l’oposició”. Aquesta denúncia del socialista ha provocat que el regidor Toni Abad haja tractat d’aclarir en una roda de premsa les informacions referents a aquest procés de compra que està sent investigat per la Fiscalia.

D’aquesta manera, els mitjans de comunicació i l’oposició han pogut saber que el Govern del PP ha pagat ja 2,5 milions d’euros al propietari de l’immoble, “mentre el Govern del PP continua sense pagar a centenars de proveïdors”, i encara ha d’abonar 1,4 milions d’euros per a arribar als 3,9 milions que contemplava l’acord.

Tot açò, ha lamentat Mascarell, “un any després que es formalitzara la compra i sense que l’Ajuntament haja pogut registrar l’edifici per a ocupar-ho i començar amb les obres, l’inici de les quals estava previst per al passat mes de setembre”.

Per tot açò, Mascarell ha reiterat que la compra del concessionari de Citroen “amagava en realitat el rescat a un empresari hipotecat”, i ha recordat que l’edifici està hipotecat, la qual cosa demostra que l’operació realitzada pel PP no és una expropiació forçosa “sinó una operació de compra-venda sense concurrència i publicitat destinada a beneficiar a un particular” que està investigant la Fiscalia.

“El pròxim govern socialista farà que Gandia torne a la Mancomunitat”

D’altra banda, Mascarell ha assegurat que una de les primeres accions que duran a terme els socialistes quan governen Gandia “serà tornar a la Mancomunitat”, i ha lamentat que amb la decisió de Torró d’abandonar l’ens “Gandia ha renunciat a liderar el projecte comarcal”.

El socialista ha explicat que traient a Gandia de la Mancomunitat“Torró ha aconseguit la quadratura del cercle, perquè s’ha enfrontat a l’oposició, als pobles de la comarca de La Safor i als alcaldes del PP”. A més, els socialistes han aconsellat a Torró que abans de criticar el funcionament d’un ens com la Mancomunitat “tracte de posar ordre en la seua casa, ja que l’opinió del PP no és unànime quant a l’eixida de l’organisme comarcal”.