El PSPV-PSOE de Gandia escalfa motors de cara al congrés federal de febrer.

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia ja ha començat a escalfar motors i a preparar el congrés federal del mes de febrer on es decidirà el nou o la nova secretari/ària general, el futur de l’estructura del partit i les propostes socialistes. Per això, durant aquesta setmana, la Casa del Poble acollirà reunions per debatre i analitzar amb detall la ponència marco del congrés.
Al llarg de tota la setmana, des de les 20 hores, els militants i simpatitzants del partit podran acudir a la seu del carrer Abat Solà per a analitzar el document que marca els estatuts del partit de cara al futur i que deurà ser aprovat al congrés federal del primer cap de setmana de febrer a Sevilla.
D’aquesta manera, els socialistes de Gandia aniran preparant la seua postura de cara a eixa important cita per al partit al llarg d’aquesta setmana, amb aquestes reunions que desembocaran en una assemblea que tindrà lloc aquest dissabte, 14 de gener, a la Mancomunitat de Municipis de la Safor i on es debatrà la gestió dels òrgans federals i les esmenes que es presentaran des de Gandia a la ponència marc.
A més, durant l’assemblea de l’agrupació local, s’elegiran també els delegats que acudiran al congrés provincial del partit a defensar les esmenes que es presentaran al document marc. En total, s’escolliran 8 delegats.

Gandia estarà present al congrés de Sevilla
El PSPV-PSOE de Gandia ha pres la data del congrés federal com un punt de partida per a motivar i mobilitzar a la seua militància. Per això, l’agrupació ofereix als seus militants i simpatitzants la possibilitat de viure de prop l’inici d’una nova etapa acudint al congrés federal del PSOE, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de febrer a Sevilla.
Tots aquells qui vulguen anar a Sevilla a viure el congrés, podran fer-ho per un preu de 100 euros que inclou l’anada i la tornada en autobús i dues nits d’hotel a la capital andalusa. De moment ja hi ha més de 30 persones apuntades al viatge i el termini d’inscripcions continua obert a militants i simpatitzants fins a la propera setmana.