El PSPV-PSOE de Gandia canvia la data de l’assemblea per a participar en les mobilitzacions sindicals contra les retallades de Rajoy

El PSPV-PSOE de Gandia ha modificat la data de la seua assemblea extraordinària per a elegir al secretari general retardant-la una setmana. Així, finalment, la cita tindrà lloc el proper dissabte 27 de juliol, a partir de les 19.30 hores en primera convocatòria i 20 hores en segona, a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Tal i com ha explicat l’actual secretari general de l’agrupació gandiana, José Manuel Orengo, la modificació de la data de l’assemblea, que en un principi anava a ser el dijous dia 19 de juliol, es deu a que aquest mateix dia, els dos sindicats majoritaris, UGT i CCOO, estan organitzant mobilitzacions i manifestacions a tot el país per protestar davant les mesures i retallades del govern del PP de Rajoy.

Així, tal i com ha dit Orengo, “fem possible que els nostres militants i simpatitzants, molts d’ells afectats per aquestes mesures que van a empobrir més encara al país, puguen mostrar el seu rebuig a les mateixes participant a les manifestacions”.

Orengo ha explicat que, tot i que ja s’havia convocat als militants per al dia 19, “el motiu de les manifestacions és suficientment important com per a canviar la data de l’assemblea una setmana”, perquè, tal i com ha dit, no es podia canviar només un o dos dies perquè no hi hauria temps de notificar el canvi als militants.

D’aquesta manera es facilita una major assistència a una assemblea que decidirà el futur de l’agrupació local, donat que en la mateixa s’elegirà al nou secretari general per als propers quatre anys així com al seu equip de treball, que conduiran el partit durant els tres anys que resten de legislatura amb l’objectiu de presentar-se a la ciutadania com a l’alternativa per a un govern d’esquerres i progressista.