El PSPV-PSOE de Gandia condemna els atemptats de París

 

Gandia, 14 de novembre de 2015. El PSPV-PSOE de Gandia es suma a les mostres de solidaritat i suport amb el poble francés després dels atemptats perpetrats ahir a París. D’igual manera, els socialistes condemnen el fanatisme terrorista que va acabar amb la vida de 120 persones en la capital francesa.

La secretària General del PSPV-PSOE, Diana Morant ha condemnat els atemptats i ha expressat el seu més sincer suport al poble francés. La líder dels socialistes de Gandia ha secundat les declaracions realitzades aquest mateix matí per Pedro Sánchez on afirmava que “Podran causar-nos dolor, i tots compartim el sofriment del poble francés, però mai podran doblegar la voluntat d’un poble lliure”.

La secretària General i alcaldessa de Gandia ha fet aquestes declaracions des de Madrid, on ha encapçalat una important delegació de Gandia que s’ha desplaçat aquest cap de setmana fins a la capital espanyola per a acudir a la Conferència Política del PSOE en la qual s’anava a aprovar el Programa de Govern amb el qual Pedro Sánchez concorrerà a les eleccions del 20 de desembre. Una cita que el candidat i Secretari General socialista ha suspès aquest mateix matí com a mostra de solidaritat amb el poble francés.