El PSPV-PSOE de Gandia constituïx el seu Comité Electoral per a les eleccions municipals de 2023

El PSPV-PSOE de Gandia ha constituït esta setmana, en una reunió de la seua Comissió Executiva Local, el Comité Electoral de cara a les eleccions municipals del 28 de  maig de 2023. Este òrgan està format per un grup de més de 80 persones, el qual treballarà per revalidar i millorar els resultats electorals de 2019.

En este Comité Electoral s’integra l’actual Executiva del PSPV-PSOE de Gandia, la qual manté la seua estructura, però incorporant perfils nous per a reforçar l’equip de campanya. “Incorporem cares noves perquè els socialistes sabem obrir-nos a la societat, sempre comptant amb els millors, amb persones extraordinàriament preparades que coneixen la nostra ciutat. Es tracta d’un Comité Electoral amb un engranatge que anirà creixent i on tots tenen una funció concreta”, ha explicat el secretari general del PSPV-PSOE de Gandia i alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto.

Els principals càrrecs del Comité Electoral estan conformats per Liduvina Gil (presidenta), José Manuel Prieto (secretari general, alcalde i candidat), Adrián Vila (coordinador de campanya), Jesús Ribes (vicecoordinador de campanya), María José Avaria (coordinació equip candidat), Cristina Bataller (coordinació sectorial), Maite Alonso (programa de  govern); Toni Durà i Óscar Morant (coordinació grup d’experts); Blai Soler (responsable sectorial Ciutat del Talent), Ángela Penadés (responsable sectorial Ciutat del Benestar i d’Igualtat), Anna Blanco (coordinació comunicativa), Andrés Bertó (coordinació acció política), Josefina Seguí (coordinació interna), Vicent Mascarell (coordinació institucional i portaveu ajuntament), i Paco Ferrer (coordinació mobilització, territori i barris).

El secretari general dels Socialistes de Gandia ha assegurat que ja té clar el full de ruta a seguir de cara a la pròxima cita electoral. “Tenim traçat un rumb de futur per a la nostra ciutat, el qual es fa en la gestió del dia a dia. Per això, el nostre millor aval és seguir amb el treball que estem fent des de l’ajuntament, especialment durant estos anys tan difícils, amb una pandèmia, una guerra i un encariment dels preus”, ha indicat, recalcant que “tot i això, hui la nostra ciutat està millor posicionada i preparada per a afrontar tot el que vinga”.

Així, Prieto ha aportat dades objectives, amb els millors indicadors d’ocupació dels últims 14 anys, sent Gandia la segona ciutat valenciana on més baixa l’atur en els municipis de més de 50.000 habitants, amb un descens de quasi mig millar de persones respecte al mes anterior.

“En este projecte polític hi ha un rumb per a la nostra ciutat molt determinat, el qual és tangible i es pot percebre no solament per les inversions que ja han arribat –90 milions d’euros–, sinó també amb els 50 milions d’euros que hem demanat en fons europeus per a transformar Gandia en els pròxims anys, generant oportunitats per als ciutadans”, ha assenyalat.

Prieto també ha volgut destacar que el PSPV-PSOE de Gandia compta amb un projecte polític on tots els gandians es poden sentir identificats. “És un projecte de ciutat on caben tots, pensen el que pensen, i que el fem escoltant a tots. Eixe és el nostre fet diferencial, sense renunciar als nostres valors, ja que l’ADN dels socialistes és estar en el carrer amb la ciutadania, sempre pensant amb les persones i famílies que estan passant-ho malament”, ha destacat.