El PSPV-PSOE de Gandia inaugura l’Espai de les Idees, un lloc obert a la participació de tots els ciutadans pensen el que pensen

A cent dies, exactament, per a les pròximes eleccions municipals, els Socialistes de Gandia van inaugurar ahir divendres l’Espai de les Idees, ubicat en l’encreuament del passeig de les Germanies amb la Vila Nova, el qual es va omplir de gom a gom.

Es tracta d’un espai obert a la participació, no sols política, on es rebran tots els ciutadans que vulguen ajudar a elaborar el Programa de Govern del PSPV-PSOE de Gandia. A més, serà un acollidor punt de trobada per a la ciutadania, on també es podrà gaudir d’un espai d’oci. En definitiva, un lloc on totes les idees i tots els gandians, pensen el que pensen, seran benvinguts, ja que en el projecte de ciutat dels Socialistes de Gandia, caben tots.

El secretari general del PSPV-PSOE de Gandia i alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, va indicar durant la seua intervenció en l’acte d’inauguració que “totes les propostes són bones i totes les idees van a ser benvingudes a l’Espai de les Idees. El que hem fet estos darrers anys d’escoltar a tots, anem a multiplicar-ho en cada carrer, en cada barri, de persona a persona, escoltant la ciutadania per a enriquir el millor programa de govern i aconseguir que les propostes de tots arriben a ser una realitat”.

Prieto també va destacar que “governem per a tots, escoltant a tots. Però, el que volem és que una immensa majoria de gandians i gandianes, pensen el que pensen i votaren el que votaren en el passat, ens donen suport a esta nova forma de fer les coses. Sols així farem que Gandia avance: comptant amb tots”, afegint que “porte molt poc de temps d’alcalde. Així, el que necessite són més anys per a poder fer realitat les moltes coses que hem començat i tots els projectes que van a vindre”.

L’alcalde de Gandia va posar de manifest que “el més important és que les millors coses estan per vindre”, preguntant-se “si en mig d’un temps de dificultat –on hem superat la ruïna econòmica de l’ajuntament, hem alçat la reputació de la ciutat, hem gestionat una pandèmia i hem afrontat les conseqüències d’una guerra–, què no serem capaços de fer quan les coses, com ja està passant, vinguen millor donades?”.

Prieto va concloure afirmant que “oferim passió per una ciutat que es mou, i el que hem de fer és que no es pare i continue avant”.