El PSPV-PSOE de Gandia llança el primer número de ‘Renovació’, el seu butlletí informatiu

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia compta des d’esta mateixa setmana amb un nou mitjà d’informació a l’abast de tots els gandians, el seu butlletí ‘Renovació’. Esta publicació serà el mitjà d’informació oficial dels Socialistes de la ciutat, amb una periodicitat inicialment trimestral.

La publicació, que arriba a tots els districtes de la ciutat, serà l’altaveu de les polítiques dels Socialistes de Gandia, però tal i com ha assenyalat el Vicesecretari de Comunicació del PSPV-PSOE de Gandia, Jose Manuel Prieto, pretenen obrir-lo “per convertir-lo també en l’altaveu de tots els ciutadans als qui no els agrada el que el PP està fent amb Gandia, i dels seus problemes”.

Prieto ha assegurat també que la publicació, que es reparteix pels districtes i pot trobar-se en la web del Partit, www.socialistesdegandia.es, anirà ampliant-se per tal de recollir aspectes de denúncia o propostes d’esta formació i dels gandians.

En el primer número, ja disponible, s’informa de la gran pujada d’impostos del PP de Gandia, el Cas Citroën o les propostes dels socialistes en matèria d’ocupació juvenil, entre d’altres.

Mira el butlletí ací: http://issuu.com/socialistesdegandia/docs/renovacio/2