El PSPV-PSOE de Gandia mostra la seua incredulitat pel silenci del PP de Moragues davant del judici penal contra Torró

Passades 24 hores de l’inici del judici contra l’exalcalde de Gandia, el popular Arturo Torró –on se li imputen els delictes de prevaricació, frau i malversació de cabals públics– des del PSPV- PSOE de Gandia es torna a exigir conéixer què pensa sobre este fet la persona que aspira a ser alcalde de la ciutat pel PP, Juan Carlos Moragues.

Des del PSPV-PSOE de Gandia es mostra incredulitat i sorpresa davant d’esta actitud a l’hora d’afrontar una situació tan greu i que ha tornat a associar Gandia amb un presumpte cas de corrupció del Partit Popular a tots els mitjans de comunicació.

“Lamentem profundament, una vegada més, que un exalcalde de la ciutat de Gandia s’assega en la banqueta dels acusats de l’Audiència Provincial de València”, ha indicat el portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, qui ha demanat al candidat dels populars que es posicione sobre este assumpte.

“Una vegada més, Moragues s’amaga. Ja es va amagar quan sent conseller i delegat del Govern va mirar cap a una altra banda mentre en esta ciutat es cometien tota mena de ‘tropelies’ econòmiques fins a incrementar el deute en 140 milions d’euros en quatre anys. Comença a ser preocupant el seu comportament”, ha posat de manifest el portaveu socialista.

“Ens preocupa molt l’actitud de Moragues i del PP. Gandia no es mereix una aspirant a alcalde l’actitud de la qual és amagar el cap com si fóra un estruç. Gandia necessita persones valentes i no candidats que s’esfumen i fugen les seues responsabilitats”, ha conclòs Mascarell.