El PSPV-PSOE de Gandia organitza el pròxim dilluns una xerrada telemàtica amb el conseller Vicent Soler

El pròxim dilluns, 15 de març, a les 19.30 hores, els Socialistes de Gandia tindran el plaer de comptar de manera telemàtica amb el conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler.
El conseller socialista parlarà de temes d’actualitat i de gestió econòmica del Govern valencià, així com de l’esforç econòmic que s’ha impulsat per a fer front als efectes de la pandèmia per part del Consell (el govern autonòmic que més ajudes directes està posant damunt de la taula per a ajudar als sectors que més ho necessiten).
A més, la xerrada es produirà pocs dies després de la finalització del termini per a demanar les ajudes Parèntesi del Pla Resistir en Gandia, una de les ciutats de la Comunitat Valenciana més àgils en la resolució i pagament d’estes ajudes.
La conversa, com en les darreres ocasions, serà telemàtica. Per tant, s’haurà de confirmar la connexió perquè es facilite l’enllaç d’accés, mitjançant un missatge de whatsapp al 635 37 99 04 o enviant un correu eleectrònic a organitzacio@pspvpsoegandia.com