El PSPV-PSOE de Gandia organitza una conferència per a explicar el model educatiu que pretén imposar el PP amb la LOMQE

El PSPV-PSOE de Gandia ha programat per a aquesta setmana una conferència educativa per tal de donar a conèixer a la ciutadania els detalls i possibles resultats que tindran en l’educació les propostes que el PP pretén materialitzar a l’educació espanyola amb l’aprovació de la coneguda com Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat de l’Educació (LOMQE).

La conferència organitzada pels socialistes de Gandia, que porta per títol “LOMQE: Cap a un major fracàs educatiu; retallades i canvis normatius” se celebrarà el proper dijous, 28 de febrer, a partir de les 20 hores a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. La cita serà presentada per la regidora socialista a Gandia, Liduvina Gil, i comptarà amb la presència de la diputada socialista a les Corts Valencianes i portaveu de la comissió d’Educació i Cultura del PSPV, Pilar Sarrión.

Durant la conferència, Sarrión i Gil explicaran el que vertaderament amaga una llei que pretén ferir de mort el model públic d’educació a Espanya amb retallades brutals i un programa que busca acabar amb la varietat cultural del territori espanyol.

Per aquests motius, tal i com ve sent notícia en les darreres setmanes, els socialistes van a proposar la retirada d’aquest projecte de llei i demanaran al govern del PP que es torne al diàleg per a aconseguir una llei que siga fruit d’un pacte social i polític.

A l’acte, que estarà obert a tota la ciutadania en general, s’han convocat als principals agents del món de l’educació, als centres educatius de Gandia, personal docent i administratiu i personal implicat en matèria de formació.