El PSPV-PSOE de Gandia presenta la seua nova web amb la intenció d’obrir-se a la ciutadania

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia ha presentat hui la seua nova pàgina web, més completa, més dinàmica, adaptada a les noves realitats del món 2.0 i les xarxes socials i un espai més preparat per a la participació oberta de la ciutadania, que és el principal objectiu que busca el partit.

El nou disseny, molt semblant al que empra l’organització federal del partit, està allotjada a la direcció www.socialistesdegandia.es  i inclou una important secció fixa de notícies on es presenten les propostes i les denúncies que realitzen els socialistes. A més, hi ha també una important agenda d’actes del partit, un espai per a allotjar vídeos i una galeria fotogràfica.

Segons ha explicat la regidora socialista Diana Morant, la intenció és que la web esdevinga “un motor important per donar a conèixer a la ciutadania tot allò que fem, el que proposem, el que denunciem i les activitats que oferim, amb imatges, vídeos i altres explicacions útils per a militants, simpatitzants i ciutadans en general”.

A més d’aquests aspectes, les principals novetats de la web rauen en les ferramentes que inclou per a adaptar-se a les noves realitats del món 2.0, marcat per les xarxes socials. Així, els usuaris podran trobar enllaços als perfils del partit a les principals xarxes socials, com ara Twitter, Facebook, Flickr o Youtube.

I per a enriquir la interconnexió en la xarxa, també hi ha enllaços directes als perfils de Twitter dels referents del partit, com ara el secretari general, José Manuel Orengo, i alguns dels membres del Grup Municipal Socialista. També hi ha enllaços directes als blog d’alguns membres del partit.

Altra de les novetats importants és la inclusió d’un espai específic per al programa “Activa’t a la casa del poble”, amb el qual els socialistes estan posant en marxa, des de fa uns mesos, espais i fòrums de participació on una xarxa de persones progressistes de la ciutat treballen, debaten i realitzen propostes al voltant de matèries com el Turisme, la Cultura, el Medi Ambient i altres temes de l’agenda d’actualitat.

Segons ha explicat Morant, a més d’aquests grups, el programa “Activa’t” inclou altres activitats com conferències, Cine-Fòrum, debat i altres propostes d’activitats formatives “amb les quals tractem d’obrir les portes del nostre partit a tota la ciutadania, amb la intenció de presentar-nos com una alternativa progressista, organitzada i forta per a la ciutat de Gandia”.