El PSPV-PSOE de Gandia responsabilitza al PP de la pèrdua de la gran oportunitat per a crear un hotel de quatre estrelles a la platja

Davant la retirada de la proposta d’una promotora per a la construcció d’un nou hotel de quatre estrelles en la zona comercial de la Colònia Ducal de la platja, des del PSPV-PSOE de Gandia es lamenta que la nostra ciutat haja perdut una inversió milionària que hauria pogut crear més de cent llocs de treball estables en uns moments de tanta dificultat econòmica. A més, s’ha deixat perdre el tren d’una nova indústria que ens haguera ajudat a desestacionalitzar la platja i a competir en un mercat turístic cada vegada més complex i exigent.

“Es tracta clarament d’una gran oportunitat perduda per al turisme de la nostra ciutat. Així, en política tot no val. I el PP de Gandia, ha quedat retratat i desacreditat per a donar lliçons en matèria turística”, ha indicat el regidor socialista i membre de l’Executiva del PSPV-PSOE de Gandia, Vicent Mascarell, qui ha afegit que “a partir d’ara, el PP de Víctor Soler o de qui vinga darrere ja no podrà parlar mai més de qüestions estratègiques de ciutat”.

El regidor socialista també ha afegit que “paradoxalment la pinça PP i Compromís ha fet que perdem esta oportunitat i que, com a alternativa, tinguem una zona d’oci a l’estil de ‘Gandia Shore’ amb un model que els socialistes fa anys intentem revertir”.

Per tant, segons els socialistes, el PP de Gandia s’ha convertit en un partit que no és de fiar ni per als inversors, ni per a la ciutadania. “Tal com va apuntar ahir la promotora en un comunicat, ‘el PP no està’. Però nosaltres encara diríem més: el PP no està, ni estarà. I, el seu portaveu temporal, en plena pandèmia continua de vacances”, ha assenyalat Mascarell.

Des del PSPV-PSOE de Gandia també es posa de manifest que mai una empresa privada s’haguera pronunciat en la nostra ciutat amb eixa claredat i contundència contra un partit polític, si no tinguera la sensació de sentir-se enganyada. “Per tant, el Sr. Víctor Soler ha mentit als empresaris i ha mentit a la ciutadania”, ha apuntat l’edil socialista.

Per últim, des del Grup Municipal Socialista se seguirà treballant intensament per a generar una oferta turística de qualitat facilitant inversors i per a continuar oferint confiança en el sector turístic de Gandia. D’esta manera, els socialistes no ens alienem amb posicionaments que vénen a afavorir l’interés particular per damunt dels interessos generals de la ciutat, els quals posen en dubte la nostra línia estratègica turística encetada fa sis anys.