El PSPV-PSOE de Gandia titlla de cíniques les acusacions del PP per una subvenció per al trinquet a la qual no es podia optar

La regidora socialista Lydia Morant, responsable de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Gandia, ha respost hui a les acusacions del Partit Popular que en boca de l’edil Vicent Gregori s’afirma que “el Govern local ha deixat perdre una subvenció de fins a 100.000 euros per a finalitzar el nou trinquet”. En este sentit, els socialistes de Gandia considerem cíniques i sense cap ni peus estes afirmacions.

“Les acusacions del senyor Vicent Gregori no es corresponen amb la realitat. El PP ha sigut l’únic causant de tots els problemes que ha tingut el nou trinquet, ja que a causa de la seua nefasta gestió i a la seua falta de planificació el van construir en una zona que era il·legal”, ha indicat Morant.

Cal recordar que, a partir de 2015, el Govern presidit per Diana Morant no va tindre més remei que posar solució i donar la cara davant la sentència judicial de demolició d’esta infraestructura esportiva, pel fet que el govern del PP el va emplaçar en un lloc en el qual no es permetia l’ús per a esta dotació esportiva.

“A més, quan la Conselleria va publicar la subvenció a la qual es referix el PP, esta sentència encara no s’havia dictat i encara estava paralitzat el trinquet. Així, era impossible que ens pogueren concedir una ajuda per a una infraestructura que estava paralitzada per sentència judicial”, ha explicat la regidora d’Esports.

Lydia Morant ha manifestat que “els regidors del PP de Gandia s’haurien de dedicar a altres qüestions més productives i constructives per als gandians, que a llançar acusacions a este govern que ha fet el que tocava. És a dir, solucionar un altre dels nombrosos ‘empastres’ que va generar el govern de Torró”.

L’edil socialista ha finalitzat destacant que “gràcies a la gestió de l’actual govern promocionarem la pilota valenciana i dotarem este espai del barri de Roís de Corella de contingut esportiu de qualitat, com es mereix Gandia”.