El PSPV-PSOE destapa la seua seu social

El PSPV-PSOE de Gandia destapa demà la seua seu social, coneguda com Casa del Poble. Aprofitant la celebració d’una nova jornada del Destapa’t, els socialistes conviden a la primera copa de cava per a donar inici a la nit, presentant així la seua remodelada seu, que serà també la seu electoral de cara a les properes eleccions generals del 20N.

Els actes de presentació començaran pel matí, a les 11.30 hores, amb una roda de premsa que oferirà el portaveu del comitè de campanya del partit, Antoni Durà. En aquest mateix acte, els socialistes presentaran a la premsa la seua remodelada Casa del Poble, que pretén ser en esta nova etapa un espai que aglutine les inquietuds dels sectors d’esquerres i progressistes de la ciutat.

Així, la Casa del Poble serà un espai més obert que mai, amb atenció als matins i vesprades i amb una major presència del secretari general del partit, José Manuel Orengo, qui atendrà a aquells ciutadans que vulguen fer arribar les seues inquietuds, peticions i preocupacions. A més, a la seu dels socialistes s’acolliran diferents manifestacions i cursos de caràcter cultural, polític i social, i hi haurà un augment de la presència del partit a les xarxes socials.

Ja per la vesprada, a partir de les 20 hores, serà la presentació en societat de la nova Casa del Poble. Els socialistes i ciutadans de Gandia estan convidats a l’inici d’una nova etapa, que començarà amb una visita a les remodelades instal·lacions i una copa de cava amb la que es donarà per començada una nova jornada del Destapa’t, que seguirà després pels restaurants adherits al programa de tapes més reconegut de la ciutat.