El PSPV-PSOE duu al carrer la campanya ‘No pagues doble’ en la seua última setmana

Gandia, 21 de setembre. Els Socialistes de Gandia duen al carrer la seua campanya ‘No pagues doble’, en la darrera setmana per poder presentar al•legacions al rebut del fem girat pel govern del PP de Gandia. La campanya, presentada fa uns mesos, ve recollint centenars d’al•legacions dels veïns de la ciutat per evitar el segon pagament del rebut del fem, o la tornada dels diners que el PP de la ciutat ha cobrat de més als veïns.

Regidors i membres de l’Executiva del PSPV-PSOE de la ciutat estigueren ahir amb esta campanya al mercat del Grau, i demà estaran també al mercat de Roís de Corella. Des del PSPV-PSOE han animat els ciutadans a presentar al•legacions en estos punts, o bé en el Grup Municipal Socialista, de la planta baixa de l’Ajuntament, o a la Casa del Poble (C/ Abat Solà, 81). L’últim dia per poder al•legar és el proper 1 d’octubre.

El regidor del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha recordat que esta campanya pretén “evitar que els veïns de Gandia no paguen doble amb esta decisió injusta de l’alcalde i del govern del PP, que va prometre més treball i menys impostos”.