El PSPV-PSOE intensificarà la campanya contra la pujada d’impostos a peu de carrer

El termini de presentació d’al·legacions contra la major pujada d’impostos de la història de Gandia aprovada pel govern del PP està prop d’acabar i el PSPV-PSOE intensificarà la seua campanya informativa, de manera activa, a peu de carrer. Serà durant la propera setmana, quan regidors i membres de l’executiva del partit estaran a llocs estratègics de la ciutat per recollir signatures i informar a la ciutadania de tot allò que pretén pagar el govern del PP de Torró amb els seus impostos.

Baix el lema “Amb els meus impostos, NO”, els socialistes porten endavant una campanya semblant a la que es va realitzar per a al·legar contra l’enviament d’un segon rebut del fem. Una campanya que ja va rebre un suport massiu de la ciutadania i que va obtenir els seus resultats, perquè tot fa indicar que, finalment, enguany no arribarà un segon rebut als domicilis de Gandia.

Imatge de la campanya
Imatge de la campanya

La campanya s’encetarà aquest mateix dilluns, 26 de novembre, a partir de les 11 hores a la plaça Major, on els socialistes estaran fins a les 13 hores i on s’aprofitarà per presentar a la ciutadania i als mitjans de comunicació, de manera oficial, la imatge de la campanya. Així, a més de recollir in situ al·legacions de ciutadans, els socialistes repartiran fullets informatius explicant l’essència de la seua campanya. Així mateix, Morant ha explicat que aquells interessats també poden descarregar-se el model d’al·legacions de la web del PSPV a Gandia: www.socialistesdegandia.es i entregar-lo per registre d’entrada en l’Ajuntament de Gandia.

Tal i com ja ha anticipat la regidora socialista Diana Morant, l’objectiu fonamental és “que la ciutadania al·legue contra la major pujada d’impostos que ha patit mai i que ha aplicat el govern que va guanyar les eleccions amb el lema electoral ‘Menos Impuestos’, mentint a la ciutadania”. Així, amb les al·legacions que es presentaran, Morant ha dit que “Gandia li dirà a Torró que no vol pagar els seus capricis amb els seus impostos”.

I és que els socialistes insisteixen en que l’augment dels impostos del PP “és una mesura de recaptació que servirà per a pagar totes les polítiques d’amiguismes i clientelisme de Torró”, i han recordat casos com la compra de la Citroën, la galeria comercial de la platja de Gandia, el lloguer de Cocoloco, els concerts i els bous de l’estiu, els testos flotants de la Vila Nova o els sous dels més de 50 endollats del PP en l’Ajuntament de Gandia.

La campanya s’intensificarà al llarg de la propera setmana i estarà present el dimarts, 27 de novembre, d’11 a 13 hores a l’encreuament entre el passeig Germanies i l’Hospital i de 17 a 19.30 hores al jardinet. El dimecres 28, d’11 a 13 hores a l’encreuament entre carrer Major i passeig Germanies i de 17 a 19.30 hores a la plaça Escoles Pies.

El dijous, l’estand informatiu estarà pel matí, de 9 a 12 hores a l’Avinguda del Port amb el carrer Goleta en motiu del mercadet del Grau de Gandia, i per la vesprada, de 17 a 19.30 hores, a l’encreuament entre el Passeig i el carrer Major. Divendres al matí, d’11 a 13 hores, estarà entre els carrers Benissuai i Blasco Ibáñez i per la vesprada, a la plaça Rei Jaume I. La campanya acabarà el dissabte, de 10 a 13 hores, a l’entrada del tradicional mercadet setmanal.