El PSPV-PSOE rellança la campanya “No pagues doble” en els establiments

El regidor del PSPV-PSOE en l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell, ha explicat hui que el partit ha encetat aquesta setmana una nova etapa de la campanya coneguda com “No pagues doble” i en la qual els socialistes ajuden als ciutadans a reclamar-li al govern de Gandia que gestione com cal la taxa del fem i no hagen de pagar dues vegades per un mateix servei de tractament dels residus.

Concretament, Mascarell ha explicat que, en aquesta ocasió, la campanya es rellança en establiments i negocis de Gandia. I és que, tal i com ha dit el socialista, “els propietaris i gerents d’aquestes empreses són contribuents molt perjudicats per la nefasta gestió que ha fet el PP de Gandia en la taxa del fem”, donat que són els qui paguen una quantitat més elevada pels rebuts del fem, una xifra que pot oscil·lar entre els 77 i els 9.721 euros.

Així, durant els propers dies, els socialistes repartiran per prop de 2.000 negocis de la ciutat cartes amb el fullet informatiu, una nota explicativa i la instància que els interessats poden presentar a l’Ajuntament de Gandia per a reclamar la devolució de la part que el govern del PP de Torró els ha cobrat de més. Entre els negocis que rebran la comunicació es troben cafeteries, bars, restaurants, botigues, tallers, hotels i empreses d’alimentació, entre d’altres.

Mascarell ha conclòs assegurant que, quan passe l’estiu, es realitzarà una valoració de la primera etapa de la campanya, tot i que ja ha avançat que s’estan superant les previsions que hi havia en un primer moment, donat que, diàriament, hi ha un degoteig constant de ciutadans que acudeixen a presentar el recurs. Així mateix, després de les vacances, començarà una nova etapa de la campanya a peu de carrer.