El quart Consell de la Infància de Gandia finalitza incidint en el compromís amb el medi ambient

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Gandia va acollir ahir la cloenda del curs 2021-2022 del Consell de la Infància. Un acte presidit per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i on van estar presents els consellers i consellers de la present edició així com l’edil responsable d’Infància, Liduvina Gil; i representants dels grups polítics municipals. Al llarg del present curs, i durant nou sessions ordinàries, el Consell de la Infància ha participat activament en diverses activitats a més de fer propostes de millora de tota mena i en diversos àmbits per tal que la ciutat siga més amable per als més menuts.

Paral·lelament a les reunions que ha mantingut el Consell, s’ha dut a terme un extens i divers conjunt d’activitats al llarg del curs 2021-2022, per tal de promoure i donar visibilitat als seus drets i, en conseqüència, als de la infància i adolescència de Gandia. Activitats que han coincidit amb dates assenyalades, manifestos, rodes de premsa, aparicions als mitjans de comunicació, etc. totes elles dirigides a la promoció dels Drets recollits a la Convenció dels Drets del Xiquet i que han permés que la nostra infància i adolescència siga present en l’àmbit mundial, amb la seua representació.

Liduvina Gil va voler agrair la implicació dels integrants del Consell per treballar per una ciutat adaptada a les necessitats de la infància. “Heu presentat moltes propostes que ja són una realitat, d’altres estan en marxa i tot amb l’objectiu de fer una Gandia millor per a tota la ciutadania. Gràcies de veritat, pel vostre esforç i per la tasca desenvolupada, que ha permés que Gandia, siga reconeguda com una Ciutat Amiga de la Infància, una ciutat amigable, inclusiva i millor per a tots i totes”.

Per la seua banda, José Manuel Prieto va posar en valor la feina que ha realitzat tots els membres del Consell i va fer també extensiu l’agraïment als pares, professors i persones implicades que han fet possible que els xiquets i les xiquetes treballen tot l’any per millorar la ciutat.

Sobre les propostes presentades, l’alcalde va destacar el compromís amb el medi ambient que s’extrau de la majoria de propostes i va reiterar el seu compromís personal i el del Govern local “per aconseguir que totes les vostres idees es convertisquen en una realitat. Si som capaços de veure la ciutat amb els vostres ulls, obtindrem una Gandia millor”.