El Teatre Serrano, a cost zero per a Francisco i Piedrahita

El regidor socialista Jesús Garcia ha desvelat hui que les actuacions de Francisco, el passat 4 de maig, i Luis Piedrahita, el 18, en el Teatre Serrano “van ser a cost zero”, però per a l’empresa que els va portar a la ciutat.

La cessió gratuïta de la sala contrasta amb el cobrament per l’ús a algunes de les associacions de la ciutat.“El suposat cost zero no és per a a l’Ajuntament, tal i com es va assegurar,  sinó per a l’empresa a la qual no li va costar un euro l’ús del Serrano, amb el que es va emportar un benefici net per les actuacions”.

Garcia ha recordat que el Teatre Serrano porta mig any tancat “o el que és el mateix, sense cap programació estable”, una situació que s’agreujarà amb l’arribada de l’estiu i la finalització del contracte d’adjudicació de la cafeteria que tancarà este mateix mes. “Estem parlant de 9 meses sense funcionament”.

El regidor socialista ha assenyalat que “hi ha qui veu la cultura, exclusivament, com una possibilitat de fer diners” davant el PSPV-PSOE, que entén com un bé necessari per a la formació intel·lectual i personal dels ciutadans.

Jesús Garcia recorda que la sala té una normativa que s’hauria d’aplicar sense excepció “més encara quan es deixa a empreses privades amb un evident ànim de lucre”.  Finalment, ha exigit una gestió pública eficient, sostenible i plural.