El Teatre Serrano acollirà la 44 edició de la Gala de l’Esport este dissabte

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha comparegut en roda de premsa per tal de presentar la 44 edició de la Gala de l’Esport que se celebrarà el pròxim dissabte, 19 de novembre, al Teatre Serrano de Gandia a les 20 hores. “Enguany ha sigut una edició novament difícil a l’hora d’escollir els esportistes premiats”, ha expressat Morant.

En total participaran 37 clubs de la ciutat, el que suposa al voltant de 100 esportistes, tant de disciplines individuals com d’esports col·lectius. De tots els nominats quedaran 10 mencions especials pel seu currículum destacat i els dos millors esportistes de Gandia, masculí i femení, que es mantindran en secret fins al final per atorgar eixe factor sorpresa a la gala. Hi haurà també tres premis més: premi al millor entrenador de la temporada, premi Damià Catalá i el premi a l’empresa col·laboradora que, tal com ha assegurat l’edil socialista, “volem reconéixer a les empreses que aposten i col·laboren de manera participativa en l’activitat esportiva de la nostra ciutat”.

Cal destacar que la Gala serà presentada per Jesús Manzano, monologuista i humorista que participa en el programa ‘El Hormiguero’, qui també protagonitzarà alguna actuació. A més, tres clubs locals amenitzaran la gala amb exhibicions: el Club Gimnasia Artística Educasport, el Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia i el Club Taekwondo La Safor.

L’entrada serà gratuïta, però per a poder accedir serà necessari una entrada que es podrà arreplegar en el Servei d’Esports. Finalment, Morant ha conclòs desitjant que siga “una nit màgica on tots els esportistes se senten protagonistes i puguen veure reconeguda la seua trajectòria, el seu esforç i que Gandia continue presumint de la quantitat de clubs que té”.