El Teatre Serrano acollirà la celebració de la 43 edició de la Gala de l’Esport

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha presentat este matí en roda de premsa la 43 edició de la Gala de l’Esport que se celebrarà el dissabte dia 27 de novembre a les 20 hores al Teatre Serrano, on es complirà en tot moment amb la normativa covid vigent. “Després d’un any en què vam haver de renunciar al típic format de Gala de l’Esport tornem al format tradicional perquè s’han recuperat les competicions i ja tenim currículums esportius per valorar”, ha declarat Morant.

Es tracta de l’esdeveniment més important de l’any organitzat pel Departament d’Esports, que rendix homenatge a tots els esportistes de la ciutat pel seu esforç. Enguany el lema és “L’art de ser esport”, i es juga amb els dos valors junts, art i esport. La regidora d’Esports ha recordat que la Gala “serà emesa en streaming a través de les xarxes socials del Servei d’Esports” perquè puguen “seguir-la de manera online els pares, familiars i amics que no puguen assistir presencialment”.

A l’acte han confirmat la seua presència un total de 32 equips, que ja han presentat un candidat o candidata com a Millor Esportista de Gandia. De fet, l’edil socialista ha explicat que ahir va ser el Consell d’Esports on es va decidir este guardó i els deu premis de mencions especials que agraeixen la trajectòria esportiva, el Tècnic de l’any, l’empresa col·laboradora i premi Damià Català, com a reconeixement de la vinculació al món de l’esport al llarg dels anys.

“Cada any és més complicat triar als millors esportistes perquè tenim currículums molt destacats de professionals que han aconseguit èxits esportius molt rellevants com ser campió d’Espanya o participacions internacionals”, ha valorat Morant. Cal destacar que la Gala serà presentada per Dario Piera, presentador, mentalista i mag, qui també protagonitzarà un parell d’actuacions. A més, l’acte serà amenitzat pel grup de Dance Room Gandia i el conjunt del Club Gimnàstica Rítmica Vida Gandia.