El Teatre Serrano acull este diumenge la Gala dels Premis Literaris Ciutat de Gandia 2022

Demà diumenge 20 de novembre, a partir de les 19 hores i al Teatre Serrano, tindrà lloc la gala dels Premis Literaris Ciutat de Gandia 2022. Tal com ha recordat la regidora de l’IMAB,Liduvina Gil, es coneixeran els noms dels premiats al LX Premi Ausiàs March de Poesia i el del XLIV premi Joanot Martorell de Narrativa. Segons va anunciar la regidora socialista i director de l’IMAB, Toni Ordiñana, el VI Premi Joan Roís de Corella a la Trajectòria Literària s’ha concedit per a l’escriptor i periodista valencià Ferran Torrent.

“Estos premis son colofó a tots els actes de la Tardor Literària; una tardor que ha estat carregada de manifestacions literàries; hem commemorat l’Any Fuster; i també hem celebrat l’Homenatge a la Paraula”, ha expressat Gil.

Així mateix, dins de l’acte dels Premis Literaris 2022 està prevista una jornada cultural el pròxim diumenge al mateix Teatre. “Esperem a tota la ciutadania en esta gala lúdica que premia als millors escriptors en la nostra llengua”, ha conclòs la regidora de l’IMAB.