El Teatre Serrano acull el concert solidari ‘Tributo Sanz’ per a recaptar fons en la lluita contra la Síndrome de Wolfram

La regidora de Sanitat, Qualitat de Vida i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada per Pilar Gomis Vidal, presidenta de l’Associació de Famílies Afectades per la Síndrome de Wolfram (ASFAW) i, Juan Pedro Bonet, cantant il·licità, ha presentat el concert solidari que tindrà lloc el pròxim 14 d’octubre a les 20 hores al Teatre Serrano anomenat ‘Tributo Sanz’ on tota la recaptació anirà a parar a la investigació d’esta malaltia rara.

“Voldria donar les gràcies a Juan Pedro per la seua implicació en este concert per tal d’ajudar a totes les persones, 60 a Espanya, que patixen la Síndrome de Wolfram. Esta malaltia és d’origen genètic, neurodegenerativa i rara. Agrair també a Pilar l’esforç que fa per tal que s’investigue una malaltia com esta perquè a l’haver pocs casos és més complicat avançar”, ha expressat la regidora socialista.

Per la seua part, la presidenta de l’associació ha explicat l’objectiu d’este concert: “Nosaltres sempre intentem fer esdeveniments solidaris per a recaptar fons que ens ajuden a avançar en la investigació de teràpia gènica que està desenvolupant-se a la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, esta malaltia no té cura i l’esperança de vida és curta”, ha manifestat Gomis.

La venda d’entrades ja està disponible al web movingtickets.com i el mateix dia 14, dues hores abans de l’actuació s’obrirà la taquilla per acabar de vendre les que falten.

Finalment, Bonet s’ha mostrat molt satisfet de realitzar este tribut al Teatre Serrano “perquè anem a fer un recorregut antològic de tota la discografia d’Alejandro Sanz on els meus companys i jo ho donarem tot a l’escenari per passar un moment màgic i, a més, ajudar de forma solidària a l’associació”.