El torneig de futbol base ‘Desafío Gandia Sports Club’ generarà més de 2.200 pernoctacions

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha comparegut en roda de premsa al costat de l’edil de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, i d’Álex Pla, representant de l’empresa organitzadora, per a presentar el torneig de futbol base ‘Desafío Gandia Sports Club’ que es desenvoluparà a la nostra ciutat del 27 de juny a l’1 de juliol.

Lydia Morant ha volgut posar en valor la importància de l’esdeveniment esportiu, ja que seran 26 els equips de fora de la Comunitat Valenciana (principalment de la Comunitat de Madrid i Castella-La Manxa) els que participaran en la competició als quals se sumaran altres 25 equips de la ciutat i la comarca que disputaran els partits en els camps municipals del Fort-Llopis (categoria cadet), Roís de Corella (categoria infantil i futbol 8) i Guillermo Olagüe (categories femenina i juvenil). Es tracta de la IV edició d’esta iniciativa que enguany es trasllada a Gandia.

La regidora socialista també ha destacat l’impacte econòmic que tindrà la prova a la ciutat pel fet que els participants s’allotjaran tots en hotels de la ciutat. “Són prop de 500 esportistes i entrenadors als quals caldrà sumar tots els pares que volen acompanyar els seus fills. Centenars de persones que gaudiran de la nostra ciutat durant tots estos dies. Volem agrair l’aposta dels organitzadors per Gandia i volem que sàpiguen que farem tots el que estiga a les nostres mans perquè es donen les millors condicions durant el torneig”, ha indicat.

Per la seua banda, Alex Pla va voler agrair la implicació dels departaments d’Esports i Turisme. “Des del primer moment ens van donar suport. Teníem clar que volíem que la seu principal havia de ser Gandia i gràcies al Departament d’Esports podrem comptar amb els tres camps” i ha afegit que “gràcies al Departament de Turisme hem pogut treballar juntament amb els hotels per tancar paquets de preus i disposar d’habitacions. Estos dos departaments han demostrat una bona coordinació que ha permés que el torneig siga una realitat. La nostra intenció és que cresca en pròximes edicions i convertir-lo en el torneig més gran de la ciutat”.

Finalment, Vicent Mascarell ha agraït a la promotora de la iniciativa per presentar un projecte ambiciós que provocarà més de 2.200 pernoctacions als hotels que s’han adherit a l’operativa (Tres Anclas, Biarritz, Don Pablo i Safari). “Una de les nostres estratègies és la línia d’este tipus d’esdeveniments que repercutixen econòmicament a la ciutat, generen recursos a més de permetre’ns arribar a tots els pares d’estos xiquets i xiquetes perquè vindràn a acompanyar als seus fills i filles. Són esdeveniments que ténen un caràcter multiplicador, però la nostra intenció és que se celebren fora de la temporada alta per desestacionalitzar la platja”.

L’edil socialista també ha assenyalat que “tenim molt de potencial i seguirem treballant en esta línia per a posar els nostres recursos a disposició d’estes operatives, ja que estem segurs que molts dels que ens visiten amb motiu del torneig, tornaran a visitar-nos”.