El trasllat a les noves instal·lacions del col·legi Les Foies del Grau s’iniciarà al setembre

Les obres del nou col·legi Les Foies avancen a bon ritme, segons van poder comprovar el director general d’Infraestructures Educatives, Víctor García, qui va estar acompanyat per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, el vicelalcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster,  i representants de l’equip directiu del centre. D’esta manera, a partir de l’1 de setembre està previst que s’inicie el trasllat des dels antics barracons a les noves instal·lacions educatives. Després de la visita, tant els responsables municipals com els representants de l’equip directiu del CEIP Les Foies van manifestar la seua satisfacció per l’estat de les obres.

Així, Prieto ha explicat que una vegada finalitzada l’obra “els xiquets i xiquetes del Grau tindran una gran escola. És una de les majors inversions del Pla Edificant a la nostra ciutat. Si els terminis es complixen treballarem al costat de la constructora i els subministradors del contingut del col·legi per aconseguir que el nou curs escolar arranque al Grau amb normalitat i amb un nou col·legi”.

Per la seua banda, Carmen Fuster va voler agrair la col·laboració del equip educatiu del centre i de totes les persones relacionades amb el procés de construcció. “Hem escoltat a tots per a poder tindre el millor centre educatiu. El nou curs escolar marca un fita en el Grau”, va destacar.

SOBRE EL NOU CEIP LES FOIES
El nou col·legi d’Infantil i Primària del Grau suposa una inversió de 3,5 milions d’euros. Esta és una de les 13 actuacions incloses dins del Pla Edificant iniciat per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i executat pel Govern local.

El centre s’està construint sobre una parcel·la municipal de 7.240 mestres quadrats i tindrà una superfície construïda de 1.673 metres quadrats. Es distribuirà a una planta baixa i primera planta i albergarà tres aules d’Infantil, sis aules de Primària, zona esportiva-gimnàs i menjador. A més, el projecte contempla una possible ampliació de les instal·lacions en cas que fora necessari. També hi ha aules d’informàtica i de música. L’edifici estarà dotat amb el nivell A d’eficiència energètica i s’hi ha incorporat climatització eficient.