• Regidora delegada d’Economia, Empresa i Ocupació
  • Regidora delegada de Comerç, Mercats i Consum
  • Membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacto:

Natural del Grau de Gandia. És llicenciada en Psicologia per la Universitat de València. Com a formació, cal destacar entre altres: màster en Psicologia Clínica (ADEIT-Universitat de València), màster de Formació per Agents Sociolaborals (UNED), així com el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) per la Universitat de València. A més de cursos de formació continuada en l’àmbit laboral, com el psicosocial i educatiu.

En l’àmbit laboral, destaca en tres grans àrees de treball:

1.- Compta amb més de quinze anys d’experiència com a tècnica d’orientació, inserció i prospecció laboral en diferents projectes com UOP Aula Mentor, Acord Territorial de la Comarca de la Safor, accions OPEA-Accions d’orientació professional per a l’ocupació i assistència per a l’autoocupació, diversos PEU (majors de 45 anys, Motiva’t…), tècnica d’orientació en el CSI-COM (Ajuntament de Gandia).

2.- Docent en cursos, tallers i ponències per a l’Ajuntament de Gandia. Direcció i docent en cursos per a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). Tallers d’ocupació en LABORA. Cursos per a l’Ajuntament de Daimús.

3.- Psicòloga en tallers de psico-estimulació cognitiva de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer (AFA La Safor) i la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

Abans de la seua incorporació a la política, va formar part del moviment associatiu de Gandia, sent representant de l’Associació Cultural Falla Grau a la Junta de Districte del Grau-Venècia-Rafalcaid durant les tres últimes legislatures.

Ha integrat l’Executiva de l’Associació Cultural Falla Grau, on ha sigut presidenta, vicepresidenta, secretària i membre de l’Assemblea de la Federació de Falles de Gandia. També ha format part de l’Executiva de la Federació de Falles de Gandia, col·laborant en diversos mitjans de comunicació.