Els 25 estudiants becats amb el suposat sou de l’alcalde Torró encara no han cobrat

Els 25 alumnes becats amb el suposat sou de l’alcalde no han cobrat encara els 1.200 euros promesos, com tampoc s’han pagat des de l’Ajuntament totes les beques de llibres per a alumnes de primària i secundària que demostra més interès a utilitzar les necessitats de la gent amb finalitats mediàtiques que a donar-los solució. Per finalitzar, en matèria de beques, s’han perdut durant dos anys les beques Erasmus per a alumnes de formació professional per la incompetent gestió del departament de la senyora Cháfer.

És només una mostra d’una política educativa basada en gestos públics i favoritismes empresarials en privat. Com a mostra d’açò s’ha produït la cessió gratuïta d’un edifici públic, l’antic CSI-COM perquè una empresa instal·le un col·legi d’elit al que la major part de famílies de Gandia no podran accedir i que, a més, entra en competència directa amb altres centres educatius privats de la ciutat.

Una política de privatització que ha empitjorat el servei i que resulta més cara als ciutadans, com es demostra en el cas dels Escoletes, on no solament s’ha augmentat les quotes als pares sinó que s’hauran de pagar unes indemnitzacions milionàries a les treballadores injustament comiadades i humanament maltractades pel govern del PP. A la nefasta gestió d’una xarxa de Escoletes Municipals que era l’enveja de moltes ciutats se suma el tancament de la qual es trobava en la Platja i que en l’actualitat serveix de magatzem.

Un govern del PP que ha generat conflictes on no els hi havia, com en el tema de la cessió de l’edifici de Correus, compromès amb la Universitat de València, a favor de la Universitat Catòlica amb la qual ja s’havia arribat a un acord en la passada legislatura que no entrava en conflicte directe amb la universitat pública.

La regidora socialista Liduvina Gil no entén “com Marta Cháfer es pot vanagloriar de la seua gestió durant esta legislatura en la qual, l’única cosa que ha aconseguit, és generar desigualtats promovent una educació exclusiva i de pagament que deixa de costat les necessitats bàsiques de la gran majoria de famílies de Gandia. Es tracta d’una volta al passat on només els que tenien suficients diners podien estudiar”.

La promesa de l’alcalde:
http://www.arturotorro.és/55-000-euros-de-ajuda-municipal-per a-la-compra-de-llibres-de-text-i-30-000-euros-per a-beques-de-inici-de-estudis-universitaris/