Els alumnes de les Escoletes d’Estiu Biblioteques Gandia visiten l’exposició ‘Quino. Mafalda y mucho más’

Els xiquets i les xiquetes de la Biblioteca Benipeixcar-Raval i la Biblioteca del Grau, participants de la primera edició de les Escoletes d’Estiu Biblioteques Gandia, van visitar ahir dijous l’exposició “Quino. Mafalda y mucho más” a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

A la mostra han pogut conèixer l’humor de Quino a través dels seus personatges, especialment el de Mafalda. Com cada dijous els participants realitzen una eixida i ha estat triada esta activitat atès que durant la setmana han estat treballant diferents autors i autores i les seues obres.

Esta activitat, emmarcada dins del programa Corresponsables, està promoguda per la Xarxa de Biblioteques de Gandia i l’Àrea d’Igualtat per tal de oferir activitats gratuïtes adreçades a xiquets i xiquetes de Gandia d’entre 6 i 12 anys. Les biblioteques adscrites a la iniciativa han estat Benipeixcar-Raval i el Grau.

“L’objectiu és afavorir el seu benestar físic i emocional, la seua socialització i facilitar la conciliació de les famílies de Gandia”, ha destacat Liduvina Gil, regidora delegada de l’IMAB. A més, l’edil socialista ha assenyalat que es tracta d’un programa molt divers que “pretén donar a conèixer la història i les tradicions, la natura, els valors de la diversitat, els oficis…”.

L’Escoleta d’Estiu, que ha tingut molt bona acceptació per part de les famílies i els infants, estarà fins al 31 d’agost i està valorant-se donar-li una continuïtat per a les pròximes vacances estivals.