Els Borja i la fideuà, ambaixadors de Gandia a la Fira de Turisme de Barcelona

Gandia va participar el cap de setmana passat al saló de turisme B-Travel i la fira gastronòmica B-Delicious, segona gran cita turística nacional només superada per Fitur, on va comptar amb un espai dins de l’estand de la Comunitat Valenciana per a la promoció turística, a més de l’estand propi que va tenir a B-Delicious.

Durant els tres dies, la nostra ciutat va estar present a la fira juntament amb 100 expositors més i prop de 500 empreses per tal de donar a conéixer l’oferta turística i complementària que atresora alhora que afiançava la imatge de destinació segura i de qualitat, de què es pot gaudir els 365 dies a l’any.

L’activitat promocional va estar marcada, per una banda, per la celebració de l’Any Jubilar en honor a sant Francesc de Borja i les activitats que s’han preparat des del consistori per posar en valor la importància d’esta família universal a la nostra ciutat. D’altra banda, la part gastronòmica va estar representada de la mà de ‘Tasta Gandia’ qui va incidir en la riquesa gastronòmica i de productes que té el nostre entorn. Posteriorment, es va preparar una fideuà per a 1.200 persones que va tindre una excel·lent acceptació per part dels visitants i professionals de la fira.

Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges, ha valorat positivament la promoció realitzada durant la fira i ha mostrat la seua satisfacció, ja que “hem pogut treballar en la venda de dos elements diferenciats que ens caracteritzen com són la gastronomia i la família Borja. Esperem que enguany siga el de la tornada a la normalitat en matèria turística”.