Els comptes municipals continuen en la senda de la recuperació i el rigor amb un PMP de 12,34 dies

El regidor d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha informat aquest matí en roda de premsa de les últimes dades sobre el Període Mitjà de Pagament (PMP) a proveïdors, corresponents al tercer trimestre de 2021, el qual arriba a 12,34 dies. Unes dades que consoliden l’Ajuntament de Gandia com una de les administracions públiques de tot l’Estat espanyol que millor paga i que té un dels PMP més positius, si es té en compte que la legalitat vigent estableix aquest Període Mitjà de Pagament en 30 dies.

“Hem passat pràcticament d’estar en el furgó de cua, a encapçalar la llista de les administracions més complidores amb els seus proveïdors. Açò es deu al rigor de l’actual Govern local, tant en l’elaboració del pressupost municipal com en la seua execució, un factor clau perquè hi haja la tresoreria adequada per a fer front a les nostres obligacions enfront de tercers”, ha afirmat.

El responsable d’Economia també ha remarcat que “tindre en ordre els comptes municipals, en definitiva, és la millor manera de generar confiança i certeses al teixit productiu de la nostra ciutat i fomentar el desenvolupament econòmic de Gandia”.

Gregori ha conclòs assenyalant que “continuem en la senda de la recuperació, del compliment i de les bones notícies econòmiques que aquest ajuntament continua donant, perquè les coses s’estan fent com toca”.