Els militants socialistes podran votar on-line en la consulta sobre l’acord de Govern

Gandia, 19 de febrer de 2016. El Comitè Federal del PSOE ha acordat la convocatòria d’una consulta a la militància sobre l’eventual acord per a la formació de govern progressista i reformista encapçalat pel PSOE. Els militants tindran l’opció d’exercir el seu dret a votar en aquesta consulta de dues formes diferents: mitjançant votació on-line o en votació presencial.

El període d’inscripció per a la votació on-line es va obrir el passat dia 16 de febrer i estarà a la disposició dels militants fins al 24 de febrer. Es tracta d’una pre-inscripció per a posteriorment realitzar el vot on-line en el termini que marque l’Executiva Federal a través del portal de l’afiliat miPSOE.
L’objectiu és conèixer l’opinió de la militància en referència a l’acord d’un govern que estiga encapçalat pel candidat socialista Pedro Sánchez. Un procés al que es va comprometre el líder socialista i que segons paraules del Sotssecretari General del PSPV-PSOE a Gandia, Jose Manuel Prieto, “es converteix en tot un avanç en els sistemes democràtics del partit”.